| | Sitemap | EN | MK
Blerim Idrizi emërohet Zëvendës Drejtor i ESHPI-së

Më datë 2 Nëntor Blerim Idrizi morri detyrën e Zëvendës Drejtorit të Entit Shtetërorë për  Pronësi Industriale.

Ai theksoi se do të jetë i përkushtuar në mënyrë profesionale t'i kryejë përgjegjësitë e tij të punës. Ai gjithashtu shprehu një angazhim për ngritjen e ndërgjegjësimit në fushën e pronësisë industriale, duke organizuar aktivitete të ndryshme në të gjithë vendin.

Ai vuri në dukje shpresën dhe përkushtimin e madh për punën e Entit, në mënyrë që të rrisë nivelin e punës dhe të jemi në rrjedha me zhvillimet e fundit në fushën e pronësisë intelektuale.02.11.2020


Foto galeria