| | Sitemap | EN | MK
U mbajt Komiteti i 125-të i Buxhetit dhe Financës

Drejtori i ESHPI-së, M-r Goran Gerasimovski dje morri pjesë në Komitetin e 125-të të Buxhetit dhe Financës organizuar nga Zyra Europiane e Patentave.
Gjatë këtij komiteti temë diskutimi ishte përshtatja e buxhetit dhe vlerësimi i rreziqeve për masat që duhet ndërmarrë gjatë kësaj kohe të pandemisë për vitin 2021 dhe mbulimin e hendeqeve për vitin aktual.


Projektbuxheti për vitin 2021 pasqyron reagimin e EPO-s ndaj mjedisit të krijuar nga kjo pandemi, duke vendosur një qasje të kujdesshme në vlerësimin e rreziqeve makroekonimike.29.10.2020


Foto galeria