| | Sitemap | EN | MK
Lajmërim: Probleme teknike me web faqen e ESHPI

Të nderuar kliente, 

Ju informojmë që për shkaqë teknike disa pjesë të përmbatjes nuk mund të shkarkohet nga web faqja e Entit Shtetëror për Pronësi Industriale. 

Në këto momente jem duke punuar në zgjidhjen e problemit. 

Nëse keni nevojë për qasje urgjente në informacionet në të cilat nuk keni qasje ju lutemi të na kontaktoni në e-mail adresën në vijim: info@ippo.gov.mk.

Ju falemenderojme për mirëkuptimin dhe bashkëpunimin tuaj, 

Me respekt.31.01.2020