| | Sitemap | EN | MK
Ekspozita e 12-të Ndërkombëtare e Shpikjeve të Grave "KIWIE 2019"

Seul, Republika e Koresë (20 – 23 qershor 2019)

Në ekspozitën Ndërkombëtare të Shpikjeve të Grave "KIWIE 2019", të 12-tën me radhë, e organizuar nga Shoqata Koreane e grave shpikëse - KWIA dhe me mbështetje nga Zyra e Koresë së Pronësisë Intelektuale - KIPO dhe Organizatës Botërore të Pronësisë Intelektuale - WIPO, e cila u mbajt në periudhën prej 20 deri më 23 qershor 2019 në Seul, Republika e Koresë, morën pjesë 373 shpikës gra nga 28 vende.

Inovatorët nga Republika e Maqedonisë së Veriut, përmes Entit Shtetëror për Pronësi Industriale në ekspozitëne këtij viti janë paraqitur me tre shpikje, duke fituar gjithsejtë katër medalje të arta, nga  një medalje të argjendtë dhe bronzë, si dhe një Diplomë.15.07.2019


Foto galeria