| | Sitemap | EN | MK
26 Prill - Dita botërore e PI dhe Patenti i vitit

Me rastin e shënimit të "26 Prillit - Ditës Botërore të pronësisë intelektuale", Enti shetëtor për pronësi industriale do ta organizojë manifestimin në të cilin në mënyrë solemne do të ndaj shpërblimin "Patent i vitit 2018". Solemnitetit do të mbahet më 25 Prill 2019, në hotel "Solun " (Qendër të Shkupit) me fillim në ora 11:00. 

Gjithashtu do të realizohet edhe një fushatë promovuese për ngritjen e vetëdijes për mbrojtjen e të drejtave të pronësisë industriale . Stenda do të vendosen në sheshin Maqedonia, si dhe në SkopjeCityMall. Do të shpërndahen materiale promovuese si dhe do iu përgjigjen pyetjeve të qytetarëve të interesuar.23.04.2019