| | Sitemap | EN | MK
"25 vjet ESHPI - Muaji i PI" - Shkup

Më 20 dhe 21 shtator aktivitete në kuadër të fushatës "25 vjet ESHPI - Muaji i PI" u mbajtën ne Shkup. Ky ishte edhe qyteti i fundit i kampanjës.U organizua një mini seminar për të drejtat e PI me përfaqësuesit e komunitetit të biznesit. Në seminar, ishin prezent kryetari i Shkupit, z. Petre Shilegov, Zavendës drejtori i ESHPI, z. Goran Gerasimovski si dhe këshilltari shtetëror z. Ali Asani.

U vendosën dy stenda edhe atë në sheshin e qytetit si dhe në hyrje të çarshisë së vjetër. Në stendat u shpërndanë materiale promovuese dhe iu përgjigjën pyetjeve të shumta që u parashtruan nga qytetarët e interesuar.23.09.2018


Foto galeria