| | Sitemap | EN | MK
"25 vjet ESHPI - Muaji i PI" - Tetovë


Më 17 dhe 18 shtator vazhduan aktivitetet në kuadër të fushatës "25 vjet ESHPI - Muaji i PI" në Tetovë. U organizua një mini seminar për të drejtat e PI me përfaqësuesit e komunitetit të biznesit. Në seminar, ishin prezent kryetarja i komunës së Tetovës, zonja Teuta Arifi si dhe këshilltari shtetëror z. Ali Asani.

Në qendër të Tetovës u vendos stenda në të cilën u shpërndan materiale promovuese dhe iu përgjigjën pyetjeve që u parashtruan nga qytetarët e interesuar.19.09.2018


Foto galeria