| | Sitemap | EN | MK
"25 vjet ESHPI - Muaji i PI" - Strumicë

Më 7 dhe 8 shtator vazhduan aktivitetet në kuadër të fushatës "25 vjet ESHPI - Muaji i PI". Këto dy ditë u mbajtën aktivitete në Strumicë. Një mini seminar për të drejtat e PI u mbajt me përfaqësuesit e komunitetit të biznesit. Në seminar, përveç zëvendës drejtorit të Entit, Z. Goran Gerasimovski dhe këshilltarit shtetëror z. Ali Asani ishte i pranishëm edhe kryetari i komunës së Strumicës. z. Kosta Janevski.

Në qendër të Strumicës u vendos stenda në të cilën u shpërndanë materiale promovuese dhe iu përgjigj një numri të madh të pyetjeve që u parashtruan nga qytetarët e interesuar.11.09.2018


Foto galeria