| | Sitemap | EN | MK
Aktivitete për 25 vjetorin e Entit

Enti Shtetëror për Pronësi Industriale filloi aktivitetet për të shënuar 25 vjetorin e themelimit të Entit.

Me këtë rast, delegacioni i Zyrës ka pasur takime me kryetarët e komunave Strumicë, z. Kosta Janevski, Manastir znj. Natasha Petrovska, Strugë z. Ramiz Merko, Shtip z. Blagoj Boçvarski dhe Tetovë znj. Teuta Arifi.05.09.2018


Foto galeria