| | Sitemap | EN | MK
Dita botërore e pronësisë intelektuale dhe Patenti i vitit 2017

Enti shtetëror për pronësi industriale më 26 prill 2018 do të mbajë manifestim për të shënuar Ditën Botërore të Pronësisë Intelektuale. Në kuadër të manifestimit, do të jepet zyrtarisht çmimi  Patent i Vitit 2017


Manifestimi do të mbahet në Hotel Solun & Spa (Qendër) duke filluar nga ora 13.00.24.04.2018