| | Sitemap | EN | MK
Patenta e vitit dhe 26 prilli - dita botërore e pronësisë intelektuale

Enti shtetëror për pronësi industriale i Republikës së Maqedonisë do ta shënojë 26 prillin, Ditën botërore të pronësisë intelektuale me ceremoninë e dhënies së çmimit "Patenta e vitit 2016". Ceremonia do të mbahet në sallën e konferencave të Hotel "Bushi" - Shkup dhe në të do të jenë të pranishëm shpikës, përfaqësues të të drejtave të pronësisë industriale dhe përfaqësues të tjerë të cilët janë drejtpërdrejtë të përfshirë në mbrojtjen e të drejtave të pronësisë intelektuale.
Më shumë informata për ceremoninë do te publikohen pas mbajtjes së të njëjtës.25.04.2017