| | Sitemap | EN | MK
Për shkak të problmeve teknike web faqja dhe shërbimet tjera elektronike

Të nderuarë vizitor, 

Për shkak të problmeve teknike më rrjetin e internetit web faqja e Entit dhe shërbimet tjera elektronike prej datës 1-5 Prill, 2016 nuk ishin në dispozicionin tuaj.

Me respekt nga, 

IT sektori i Entit05.04.2016