| | Sitemap | EN | MK
Lajme për Marka tregtare
Enti Shtetëror për Pronësi Industriale i Republikës së Maqedonisë së Veriut do të fillojë me zbatimin e “CP5”

Enti Shtetëror për Pronësi Industriale i Republikës së Maqedonisë së Veriut (ESHPI) publikon dokumentin e praktikës që i referohet elementeve jo dalluese/t.. Lexo më shumë

Publikuar më 06.03.2024
ESHPI-ja fillon të përdorë bazën e të dhënave të harmonizuara të produkteve dhe shërbimeve (HDB) të EUIPO-së.
ESHPI-ja fillon të përdorë bazën e të dhënave të harmonizuara të produkteve dhe shërbimeve (HDB) të EUIPO-së.

Nga 21 nëntori 2022, Enti Shtetëror për Pronësi Industriale (ESHPI) përmes mjetit TMClass të EUIPO-së fillon të përdorë plotësisht Bazën e t.. Lexo më shumë

Publikuar më 22.11.2022
Enti Shtetëror i Pronësisë Industriale të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të fillojë me zbatimin e “CP4”

Enti Shtetëror i Pronësisë Industriale të Republikës së Maqedonisë së Veriut (ESHPI) publikon DOKUMENTIN E PRAKTIKËS për fushën e mbrojtjes s&eum.. Lexo më shumë

Publikuar më 02.09.2022
"Liaison Meeting" mbi markat tregare dhe bashkëpunim

  Me datë 21 dhe 22 mars të vitit 2022 drejtori i Entit Shtetëror për Pronësi Industriale, z. Ibush Jusufi ishte në vizitë zyrtare në selinë e Zyr&.. Lexo më shumë

Publikuar më 23.03.2022
Enti Shtetëror për Pronësi Industriale zbaton "CP3"

Enti Shtetëror i Pronësisë Industriale (ESHPI-ja) publikon DOKUMENTIN E PRAKTIKËS (CP3), në bazë të së cilit përcaktohet se kur markat figurative që p.. Lexo më shumë

Publikuar më 14.02.2022
Australia bëhet pjesë e TMview
Australia bëhet pjesë e TMview

Më 6 Prill të vitit 2020, Zyra për pronësi intelektuale e Australisë (IP Australia) i bashkkohet TMview-së, duke bërë të dhënat e saja për mark.. Lexo më shumë

Publikuar më 06.04.2020
Baza e të dhënave për marka tregtare është azhuruar

  Të nderuar përdorues, Ju informojmë që baza e te dhënave për marka tregtare e publikuar në web faqen tonë është plotësisht e azhuruar .. Lexo më shumë

Publikuar më 18.09.2018
NJOFTIM - ESHPI organizon seminar një ditor me temë "Zhvillimet e fundit në sistemin e Madridit për regjistrimin ndërkombëtar ..."

Enti Shtetëror për Pronësisë Industriale i Republikës së Maqedonisë (ESHPI) në bashkëpunim me Organizatën Botërore të Pronësisë In.. Lexo më shumë

Publikuar më 12.12.2017
ESHPI i Republikës së Maqedonisë bëhet pjesë e TMview
ESHPI i Republikës së Maqedonisë bëhet pjesë e TMview

Më 27 Korrik të vitit 2015, Enti shtetëror për pronësi industriale i Republikës së Maqedonisë të dhënat e saja për marka tregtare i bëri p.. Lexo më shumë

Publikuar më 27.04.2020
ESHPI intogrohet në TMclass
ESHPI intogrohet në TMclass

Prej datës 20 Prill, 2015, Enti shtetëror për pronësi industriale e Republikës së Maqedonisë, Instituti për pronësi intelektuale të Bosnjë dhe .. Lexo më shumë

Publikuar më 20.04.2015