| | Sitemap | EN | MK
Lajme
Asambleja e 62 -të e Përgjithshme e Organizatës Botërore të Pronësisë Intelektuale (WIPO)

Përfaqësuesit e Entit Shtetëror për Pronësi Industriale të Republikës së Maqedonisë së Veriut nga data 04.10 deri më 08.10 2021marrin pjesë .. Lexo më shumë

Publikuar më 05.10.2021
Panairi Ndërkombëtar i Inovacionit - ISIF21 u mbajt në Stamboll, Republika e Turqisë

Në Panairin Ndërkombëtar të Inovacionit (ISIF21) të mbajtur për herë të 6 -të, nga 21-26 Shtator 2021 në Stamboll, Republika e Turqisë, organizua.. Lexo më shumë

Publikuar më 30.09.2021
Gerasimovski dhe Iseni: Mbrojtja e të drejtave është baza për zhvillimin e biznesit

Vazhdon bashkëpunimi mes Entit Shtetëror për Pronësi  Industriale dhe Odës Ekonomike të Maqedonisë Veriperëndimore. Drejtori i ESHPI-së Goran Gerasimo.. Lexo më shumë

Publikuar më 20.09.2021
Vizita në kompani për mbrojtje më të madhe të të drejtave të pronësisë industriale

Drejtori i Entit Shtetëror për Pronësi  Industriale, Goran Gerasimovski, sot pati një takim pune me Antoni Peshev - Drejtor Ekzekutiv i Odës Ekonomike të RMV-së.. Lexo më shumë

Publikuar më 20.09.2021
Memorandumi i Bashkëpunimit me Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike, Shën. Kirili dhe Metodi

Enti Shtetëror për Pronësi Industriale nënshkroi një Memorandum Bashkëpunimi me Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike, Shën. Kirili dhe Metodi-Shkup. Brenda kë.. Lexo më shumë

Publikuar më 03.08.2021
Memorandumi i Bashkëpunimit me Fakultetin Juridik "Iustinianus Primus"

Enti Shtetëror për Pronësi Industriale nënshkroi një Memorandum Bashkëpunimi me Fakultetin Juridik "Iustinianus Primus" - Shkup, Shën. Kyril and Methodius ”n&e.. Lexo më shumë

Publikuar më 03.08.2021
Shoqata Kombëtare e Shpikësve të Maqedonisë feston ditëlindjen e saj të 5 -të jubilee

Inovacioni drejton biznesin, ekonominë dhe shoqërinë, dhe bashkëpunimi i suksesshëm midis institucioneve është një motiv dhe siguri për novatorët dhe .. Lexo më shumë

Publikuar më 03.08.2021
U mbajt seanca e 4 -të i Trupit Koordinues për Pronësinë Intelektuale

Më 16.07.2021, u mbajt seanca e 4 -të e Trupit Koordinues për Pronësinë Intelektuale në ambientet e Zyrës Shtetërore të Pronësisë Industriale.N&e.. Lexo më shumë

Publikuar më 03.08.2021
Këshilli I 167-të Administrativ i EPO-s

Sot marrim pjesë në Këshillin e 167-të Administrativ të organizuar nga EPO me shtetet anëtare në rrjet. Takimi prezantoi punën për vitin 2020 me progresin .. Lexo më shumë

Publikuar më 30.06.2021
Takim me Presidentit e Zyrës Europiane të Patentave

Dje ESHPI morri pjesë në takimin e zhvilluar me Presidentin e Zyrës Europiane të Patentave, z. Antonio Campinos për të folur rreth forcimit të bashkëpunimit dhe.. Lexo më shumë

Publikuar më 25.06.2021
Më shumë lajme