| | Sitemap | EN | MK
Orari i punës

Enti për pronësi industriala punon çdo ditë nga e Hëna-Premte, prej ora 08.30 deri në ora 16.30, përveç ditëve kur është festë shtetërore ESHPI nuk punon. Në tabelën e mëposhtme mund të gjeni orarin e punës dhe ditët kur është festë shtetërore dhe Enti nuk punon.


Zyra e pranimit dokumenteve: 08:30h - 15:00h (e Hënë-e Premte)
Koha e pushimit: 12:00h - 12:30h (e Hënë-e Premte)

Festat shtetërore në Republikën e Maqedonisë Veriore

*Nëse festa shtetërore bie ditën e Diel, atëherë dita e nesërme është ditë jo pune.

Festa Data
Viti i ri 01/01/2019
Krishtlindjet 07/01/2019
1 Maj - Dita e punës 01/05/2019
Shën Kiril dhe Metodij 24/05/2019
Ilindeni 02/08/2019
Fitër Bajrami 28/06/2019
Dita e pavarsisë 09/09/2019
Dita e kryengritjes popullore 11/10/2019
Dita e luftës revolucionare maqedonase 23/10/2019
Shën Kliment Ohridski 08/12/2019