| | Sitemap | EN | SQОдржан семинарот на тема: Економска вредност на патентите

Одржан семинарот на тема: Економска вредност на патентите:"Show me the money!". Семинарот во организација на Државниот завод за индустриска сопственост беше поддржан и се одржа во просториите на Стопанската комора на Република Македонија на 24 Април 2013 година.

Семинирато имаше за цел да ја подигне свеста кај малите и средни претпријатија и студентите и наставниот кадар на техничко-технолошките и општесвтените факултети за значење и придобивките од заштитата на патентите.

Прилог: програма, презентаци и дистрибуиран материјал.

 

b7ad62d5-4a22-474f-a3d0-e987acf680a2.zip Превземи


26.04.2013