| | Sitemap | EN | SQОдржувањето на Front Office е завршено

Почитувани, 

Одрживањето на Front Office е завршено успешно, и сега мошете да продолжите со користење на платформата и со поднесување на барања.

Ви благодариме на вашето разбирање. 

Со почит, 

ДЗИС

19.10.2023