| | Sitemap | EN | SQСе одржа 3-та седница на Координативното тело за интелектуална сопственост

На 20 мај 2023 година се одржа третата седница на Координативното тело за интелектуална сопственост.

Во рамки на состанокот се разговараше за тековните активности на телото како и за активностите и динамиката за дејствување во координирани акции во наредниот период.

25.09.2023