| | Sitemap | EN | SQСе одржа 7-та седница на Координативното тело за интелектуална сопственост

На 28 април 2022 година се одржа седмата седница на Координативното тело за интелектуална сопственост. На седницата се разговараше за тековните и идни активности на телото.
Раководителот Блерим Идризи најави организација на дополнителни активности за следниот период. Целта е афирмација на улогата на Координативното тело, зајакнување на соработката со релевантни чинители и подигнување на јавната свест за потребите и бенефитите од заштита на правата.

 

29.04.2022


Галерија на слики