| | Sitemap | EN | SQРаботна средба на Координативното тело за интелектуална сопственост
Во Државниот завод за индустриска сопственост денеска се одржа работна средба на Координативното тело за интелектуална сопственост на која присуствуваа претставници на сите институции членки. 
На состанокот се разгледуваа пријавите за прекршување на права на интелектуална и индустриска сопственост. Директорот Герасимовски најави организација на дополлнителни активности за следниот период. Целта е афирмација на улогата на Координативното тело, зајакнување на соработката со релевантни чинители и подигнување на јавната свест за потребата и бенефитите од заштита на правата.

10.12.2020


Галерија на слики