| | Sitemap | EN | SQНовости за КТИС
Ce одржа 5-та седница на Координативното тело за интелектуална сопственост

Координативното тело за интелектуална сопственост на ден 23.11.2021 година одржа седница по повод Проектот финансиран од ЕУ: Поддр.. читај повеќе

Објавено на 23.11.2021
Ce одржа 4-та седница на Координативното тело за интелектуална сопственост

На 16.07.2021 се одржа 4-та седница на Координативното тело за интелектуална сопственост во просториите на Државниот завод за инду.. читај повеќе

Објавено на 16.07.2021
Ce одржа 3-та седница на Координативното тело за интелектуална сопственост

На 28.05.2021 се одржа 3-та седница на Координативното тело за интелектуална сопственост во просториите на Државниот завод за инду.. читај повеќе

Објавено на 28.05.2021
Ce одржа 2-та седница на Координативното тело за интелектуална сопственост

На 27.04.2021 се одржа 2-та седница на Координативното тело за интелектуална сопственост преку видео конференција, преку платформа.. читај повеќе

Објавено на 28.04.2021
Ce одржа 1-та седница на Координативното тело за интелектуална сопственост за 2021

На 25.03.2021 во просториите на Државниот завод за индустриска сопственост  се одржа првата Седница со новиот состав на Коорд.. читај повеќе

Објавено на 25.03.2021
Работна средба на Координативното тело за интелектуална сопственост

Во Државниот завод за индустриска сопственост денеска се одржа работна средба на Координативното тело за интелектуална сопственост.. читај повеќе

Објавено на 10.12.2020
Информација за спроведени активности на координативното тело за интелектуална сопственост

Во рамките на активностите на Координативното тело за интелектуална сопственост, Државниот пазарен инспекторат постапувајќи по под.. читај повеќе

Објавено на 20.12.2019
Се одржа 10-та седница на Координативното тело за интелектуална сопственост

На 13.11.2019 година се одржа десетата седница на Координативното тело за интелектуална сопственост. Во рамки на состанокот се усв.. читај повеќе

Објавено на 15.11.2019
40-та Макинова 2019 и 17-та Еконова 2019
40-та Макинова 2019 и 17-та Еконова 2019

Заменик директорот на Државниот завод за индустриска сопственост, г. Горан Герасимовски присуствуваше на отворањето на годинешните.. читај повеќе

Објавено на 11.11.2019
Се одржа 8-мата седница на КТИС

Членките на Координативно тело за интелектуална сопственост,Царинската управа и Пазарната инспекција на 6 септември 2019 година сп.. читај повеќе

Објавено на 27.09.2019
Спроведени три координирани акции од страна на КТИС во месец Јуни 2019 година

Координативното тело за интелектуална сопственост во рамките на своите надлежности за воспоставување координација во спроведувањет.. читај повеќе

Објавено на 12.07.2019
Активности на КТИС за период септември-ноември 2012 год

Координативното тело за интелектуална сопственост за периодот септември-ноември 2012 спроведе тринаесет координирани акции врз 86 .. читај повеќе

Објавено на 10.12.2012
КТИС активност за периододт јуни-август 2012

Координативното тело за интелектуална сопственост за периодот јуни-август 2012 спроведе четири координирани акции врз 37 правни ли.. читај повеќе

Објавено на 20.09.2012
TAIEX експертска мисија „Борба против фалсификуваните лекови како предмет на кривично гонење“

На 26 и 27 јуни 2012 година во Скопје, се одржа TAIEX експертска мисија „Борба против фалсификуваните лекови како предмет на.. читај повеќе

Објавено на 20.07.2012
Информација за уништување на предмети

На 26.04.2010 година на Депонијата Дрисла беше извршено десетото јавно уништување на одземените производи со кои беа повредени пра.. читај повеќе

Објавено на 26.04.2012
Активности на КТИС за период декември 2011-февруари 2012 година

Координативното тело за интелектуална сопственост за периодот декември 2011-февруари 2012 спроведе четири координирани акции врз 2.. читај повеќе

Објавено на 24.04.2012
TAIEX работилница: „Организиран криминал во областа на интелектуалната сопственост

На 23 април 2012 година, во Скопје, се одржа TAIEX работилница на тема „Организиран криминал во областа на интелектуалната с.. читај повеќе

Објавено на 23.04.2012
Активности на КТИС за период септември-ноември 2011 година

Координативното тело за интелектуална сопственост за периодот септември-ноември 2011 спроведе шест координирани акции врз 45 правн.. читај повеќе

Објавено на 15.12.2011
Информација за уништување на предмети со кои биле повредени правата на индустриска сопственост

На 26.04.2010 година на Депонијата Дрисла беше извршено шестото јавно уништување на одземените производи со кои беа повредени прав.. читај повеќе

Објавено на 14.12.2011