| | Sitemap | EN | SQ
Гласник 4 - 2021

Гласник 4 - 2021 објавен на 30/04/2021 и спремен за превземање. Гласникот се обработува и објавува на македонски и албански јазик.

Превземи»

Имате иновантивна идеја која треба да се заштити?

Погледнете со кое право на индустриска сопственост треба да ја заштитите вашата иновативна идеја. Во рамките на кампањата "25 години ДЗИС - Месец на ИС" ќе објавиме дополнителни промотивни материјали на нашата веб странa и нашата facebook страна.