| | Sitemap | EN | SQ
ПРОГРАМА ЗА РАБОТА НА ДРЖАВНИОТ ЗАВОД ЗА ИНДУСТРИСКА СОПСТВЕНОСТ ЗА 2018 ГОДИНА

Годишна програма на Државниот завод за индустриска сопственост за 2018 година.  


Превземи

Објавено на 31.12.2019